Info

Allerliefste Chiro-vrienden,
Welkom op de pagina van de chiromeisjes van Kasterlee!
Heb je zin om op zondag kei hard te spelen met leeftijdsgenoten en super toffe leidsters? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
We starten onze chirozondag om 14u. De speelzondag eindigt voor de jongste groepen (eerste leerjaar t.e.m. zesde leerjaar) om 17u. Voor de oudste groepen (eerste middelbaar t.e.m. zesde middelbaar) is dit een uurtje later.
Proberen mag altijd! Neem een briefje mee met daarop enkele gegevens (volledige naam, adres, telefoonnummer ouder(s) en geboortedatum) en je kan helemaal vrijblijvend eens een keertje komen testen of de chiro iets voor jou is.
Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!
Voor informatie verhuur: verhuurmeisjes@chirokasterlee.be

Programma's 02/10

  • Algemeen: Voor verandering gaan wij dit jaar GEEN huisbezoeken meer doen. In plaats daarvan gaan we werken met inschrijfdagen. Daarom zouden we willen vragen aan ALLE ouders (dus ook als je kind vorig jaar al lid was) om hun dochter(s) opnieuw in te schrijven voor het nieuwe chirojaar. Op die manier kunnen we jullie gegevens nog eens allemaal nakijken en krijgen jullie op dat moment ons infoboekje mee met hierin ook de belangrijkste datums voor dit jaar. Betalen kan nog steeds via overschrijving, dus centjes hoef je dan niet mee te brengen. Inschrijven kan op: zondag 18/09 zondag 25/09 (het is dan geen chiro omwille van Kastel kermis, maar je kan wel inschrijven) zondag 02/10 En dit telkens van 13u tot 14u.
  • Rood, groen of blauw, wie hoort er bij jou?
  • We groeien deze week op tot een echte chiromeid!
  • Deze zondag wordt weer super fijn, zie dat jullie er allemaal zijn!
  • Deze week is het slecht weer, hopelijk zien we jullie zondag met iets beter weer
  • ଗୁଣ୍ଡ
  • We gaan os knalfuif nog wa fatsoeneren