Info

Allerliefste Chiro-vrienden,
Welkom op de pagina van de chiromeisjes van Kasterlee!
Heb je zin om op zondag kei hard te spelen met leeftijdsgenoten en super toffe leidsters? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
We starten onze chirozondag om 14u. De speelzondag eindigt voor de jongste groepen (eerste leerjaar t.e.m. zesde leerjaar) om 17u. Voor de oudste groepen (eerste middelbaar t.e.m. zesde middelbaar) is dit een uurtje later.
Proberen mag altijd! Neem een briefje mee met daarop enkele gegevens (volledige naam, adres, telefoonnummer ouder(s) en geboortedatum) en je kan helemaal vrijblijvend eens een keertje komen testen of de chiro iets voor jou is.
Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!

Programma's 16/12

 • Algemeen: We verzamelen rosse centjes voor de warmste week. Dit ten voordele van ouders van verongelukte kinderen - SAVE VZW. Heb jij er nog liggen? Breng ze dan mee naar de Chiro of steek ze in de brievenbus van de Chirojongens.
  Heb jij nog oude doeken of kaarsen liggen? Dan mag je deze meenemen naar de Chiro, zo kunnen we er fakkels van maken.
 • Om het jaar goed af te sluiten, vieren we met z'n allen de laatste zondag van 2018. Hiervoor neem je een cadeautje mee van 3 euro.
 • We wuiven de Sint uit voor hij op de Kerstman stuit. Breng allemaal een pakje mee ter waarde van 3 euro.
 • Shhhht! Dat is een verrassing!
 • Jingle bells, jingle bells, jingle all the weej, Neem een cadeautje van 5 euro meej!
 • Iedereen mag thuis iets uitzoeken wat je niet meer moet hebben en inpakken als cadeau.
  Zondag 23 december is het kerstfeestje van 18h00 tot 00h00. Als je wil meedoen moet je de poll op facebook invullen voor 16 december. Breng dan ook 5 euro mee naar het feestje.
 • We eten ons buikje vol, en breng een cadeautje mee van 5 euro. Zondag 23 december is het kerstfeestje van 18h00 tot 00h00. Als je wil meedoen moet je de poll op facebook invullen voor 16 december. Breng dan ook 5 euro mee naar het feestje.