Info

Allerliefste Chiro-vrienden,
Welkom op de pagina van de chiromeisjes van Kasterlee!
Heb je zin om op zondag kei hard te spelen met leeftijdsgenoten en super toffe leidsters? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
We starten onze chirozondag om 14u. De speelzondag eindigt voor de jongste groepen (eerste leerjaar t.e.m. zesde leerjaar) om 17u. Voor de oudste groepen (eerste middelbaar t.e.m. zesde middelbaar) is dit een uurtje later.
Proberen mag altijd! Neem een briefje mee met daarop enkele gegevens (volledige naam, adres, telefoonnummer ouder(s) en geboortedatum) en je kan helemaal vrijblijvend eens een keertje komen testen of de chiro iets voor jou is.
Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!

Programma's 20/10

 • Algemeen: Zaterdag 19 oktober is het onze jaarlijkse wafelverkoop! De Kwiks, Tippers, Tiptiens en Aspi's worden om 09 uur op de Chiro verwacht in uniform. Liefst ook met fiets zodat we met z'n allen veel wafels kunnen verkopen! Iedereen die aanwezig is, krijgt 's middags lekkere hamburgers en ook nog een toffe verrassing. Komen is dus de boodschap!!

  Deze vrijdag is het dag van de jeugdbeweging. Dan mag je in je Chirouniform naar het school gaan. In Turnhout en Geel krijg je een gratis ontbijt als je je uniform aanhebt!
 • We spelen erop los in het beestenbos!
 • Wij kunnen niet alleen denken, jullie moeten meedenken!
 • Dit is een ode aan de meest fantastische leiding van heel onze leidingsploeg. Aspileiding, jullie zijn geweldig, waren wij maar een beetje zoals jullie!
 • Oefen zeker met je pijl en boog, dan krijgt de Spotgaai zeker geen mes in haar oog!
 • Deze vrijdag is het vrijdagavondchiro. Kom om 19 uur naar de Chiro in uniform voor een gezellige avond!

  Wa groeit er in mijne hof?
 • Deze vrijdag is het vrijdagavondchiro. Kom om 19 uur naar de Chiro in uniform voor een gezellige avond!

  Het doopsel of de doop is binnen het christendom het sacrament van de christelijke initiatie. De dopeling wordt overgoten met doopwater of erin ondergedompeld. Daarbij wordt vaak de doopformule uitgesproken: "Ik doop u in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest",
  PS: breng slecht kleren mee!